Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Zlatanék a meccs előtt a Romkertben ittak

2009.09.05. 23:03
A szombat esti, 2-1-es svéd győzelemmel végződött vb-selejtezőre a budai szórakozóhelyen melegített a magyar válogatott ellenfelének néhány futballistája.

Mulatott a svéd futballválogatott több kulcsjátékosa a Magyarország-Svédország világbajnoki selejtező napján, még a meccs előtt. Az esti találkozón győztes gólt szerző Zlatan Ibrahimovic, a majdnem végig pályán lévő bal oldali középpályás, Samuel Holmén és a 90 percet játszó középhátvéd, Daniel Majstorovic a Romkertben volt legalább hajnal 3-ig.

"Öt-hat fős társaságban voltak, a bárpulttól nem messze, Ibrahimovicot rögtön megismertem. Nagyon el volt, mintha leállították volna a sarokba, csendesen iszogatott. A többiek viszont rendesen csajoztak, leszólítgatták a lányokat, táncoltak" - értesült az Index egy szintén ott szórakozó hölgytől.

A játékosokkal volt egy "idősebb úr" is, vagyis Ibrahimovicék valószínűleg engedéllyel mentek a budapesti éjszakába. Informátorunkat a meccsen pályára nem lépő Sebastian Larsson aznapi ebédmeghívással csábította, de miután kosarat kapott, pillanatok múlva már egy másik lánnyal táncolt.

Mindegyik futballista fogyasztott alkoholt, de részegek nem voltak. "Ibrahimoviccsal akartam közös fotót készíteni, de azt kérte, inkább ne. Három körül hagytuk ott a Romkertet, ők még maradtak, nem tudni, meddig" - mesélte szemtanúnk.

Svédország szombat este, a Puskás-stadionban 2-1-re, utolsó másodpercben lőtt góllal verte Magyarországot, és megtartotta esélyét a 2010-es vb-részvételre.