Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
2 °C
7 °C

Gera otthagyta a válogatottat

2009.10.14. 16:25
Gera Zoltánt Erwin Koeman szövetségi kapitány a cserék közé sem jelölte, a csatár nem maradt Koppenhágában, inkább hazautazott a családjához.

Erwin Koeman kijelölte a dánok elleni világbajnoki selejtezőn pályára lépő csapatot, melyben nem kapott helyet Gera Zoltán, a Fulham légiósát még a kispadra sem jelölte a holland edző.

Az MLSZ.hu tájékoztatása szerint a 62-szeres válogatott Gera jelezte, a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken Stadionban, és nem is kíván a dán fővárosban maradni, a legelső londoni járattal hazarepül.

A 30 éves futballista 2002. február 13-án, Limasszolban, egy Svájc elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a válogatottban, eddig 18 gólt lőtt.

Legutóbb 2007 májusában Huszti Szabolcs mondta le a válogatottságot: bizonytalannak érezte helyét a kezdőcsapatban, elhagyta a tatai edzőtábort, el sem utazott a válogatottal a Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Husztit az MLSZ 2007 december 31-ig eltiltotta, legközelebb 2008 februárjában szerepelt a nemzeti csapatban.  • Vennék
  • Bankszámla