Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
0 °C
4 °C

A csúcsot adtuk, ezért fizetnek

2009.10.29. 11:24
Egy hónap alatt ötödször kapott ki a Liverpool, ez volt a legemészthetőbb, mert a Ligakupa meccsen nem játszottak a nagy sztárok, igaz, az Arsenal is a második csapatát nevezte.

Ha a legnagyobb sztárok – Arsavin, Fabregas, van Persie, Diaby, Gallas, Fernando Torres, Gerrard, Benajun, Mascherano - nem is játszottak az Arsenal és a Liverpool szerdai Ligakupa meccsén, élvezetes volt a játék, hatalmas az iram, és szép gólok estek.

A két edző, Rafael Benitez és Arsene Wenger
A két edző, Rafael Benitez és Arsene Wenger

A liverpooli szakvezető, Rafa Benitez csak az eredménnyel nem volt elégedett, minden mással igen, annak pedig különösen örült, hogy a Romától megszerzett Aquilaninak negyedóra játéklehetőséget tudott adni. „Csak idő kérdése, hogy sérülése után mikor éri utol magát, fontos játékosunk lesz” – jelentette ki a spanyol, aki egy hónap alatt ötödször kapott ki.

„Azt adtuk a szurkolóinknak, amiért fizettek: csúcsteljesítményt. A tapasztaltabb és a fiatal játékosaim egyaránt kimagaslóan játszottak” – nyilatkozta az arsenalos Arsene Wenger.

A londoniak első gólját az a spanyol Fran Merida szerezte, aki a húsz évesek vb-jén is három gólt lőtt. Most is nagyon eltalálta a labdát a tizenhatos vonalánál, a kapufa pedig kisegítette. (Az akció Voronyin rossz visszapasszából indult.)

A Pool még az első félóra vége előtt válaszolt, Insúa ugyancsak jól találta el a labdát, de ehhez a gólhoz nagyon kellett a kint álló Fabianski. A győztes gól a második félidőben jött, Bendtner érte el. Úgy látszik, ezen a meccsen csak ballal lehetett gólt lőni, ezért ő is alkalmazkodott ehhez.