Szilárda
-4 °C
2 °C

Fehér Orsi nem fut az Atletico-tréner után

2009.11.03. 11:09
Quique Sanchez Flores két hete az Atletico Madrid edzője lett, barátnője egyelőre nem megy utána Portugáliából, bár a spanyol sajtó is nagyon várná.

Nyáron jött össze a volt spanyol válogatott, Real Madrid és Valencia-futballista, volt Valencia- és Benfica-edző Quique Floressel a 2004-ben elhunyt Fehér Miklós húga, Fehér Orsi.

A 44 éves Flores az előző szezonban a lisszaboni Benfica trénere volt, itt ismerkedtek meg, mert a 29 éves modell öt éve Portugáliában él. Saját tévéműsora is van, tökéletesen beszéli a nyelvet, népszerű és ismert műsorvezető.

orsikike

Nyáron az edző elhagyta a Benficát, de nem ment vissza hazájába, csak amikor két hete megkapta az Atletico Madrid kispadját. Barátnőjét a spanyol FHM azonnal megkereste, és fotósorozatot készített róla.

Az újság nem bánná, ha Florest hamarosan – ahogy írja – menyasszonya is követné, de erre egyelőre várni kell. ”Lisszabonban élek, nem is gondolok rá, hogy Spanyolországba költözzek, spanyolul sem beszélek” – nyilatkozta a napokban Fehér Orsi. Kapcsolatuknak viszont nincs vége: "Természetesen hiszek a távszerelemben. Ha nem így lenne, nem lennénk együtt."

 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!