Arnold, Levente
17 °C
32 °C

Katy Perry melleit West Ham-mez takarta

2009.11.06. 23:04
A 25 éves amerikai énekesnőt nem csak hangja miatt szeretik: ruháival szereti kihangsúlyozni amúgy is feltűnő idomait. A berlini MTV-gálán futballszurkolónak öltözött.

Csütörtök este Berlinben rendezték az idei MTV Europe Music Awards díjátadóját. A sok sztár mellett leginkább az est házigazdája, Katy Perry keltett feltűnést. A szexi amerikai énekesnő tavaly amerikai futballistának öltözött és idén is sportos öltözéket választott.

Ez nem csak azért volt feltűnő, mert alig takarta el a 25 éves énekesnő bájait, hanem azért is, mert a West Ham United színeiben pompázott. Két keblét a londoni klub címere fedte el.

Perry elárulta, hogy barátja, az angol színész, Russell Brand kedvéért öltözött így, aki fanatikus West Ham-rajongó. Sőt, a nadrágja fenekére jól látható, nagy betűkkel kedvese becenevét, a Rusty-t is felvarratta.

Brand egyébként nem csak színész, hanem humorista, lemezlovas és rádiós műsorokat is vezet. Nem egyszerű figura, több mint tízszer tartóztatták le, többek között heroinfüggősége, alkoholfüggősége vagy a rendőrökkel való összetűzései miatt.