Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

John Terry apja kokaint árul

2009.11.09. 16:09 Módosítva: 2009-11-09 16:09:47
A Chelsea védőjének apját egy brit lap buktatta le, amint kokaint adott el. Hiába keres a játékos heti 160 000 fontot, a papa drogdíler, a mama lop.

John Terry a hétvégén győztes gólt fejelt a Manchester Unitednek a rangadón, öröme mégsem teljes: a News of The World kiderítette, hogy a Chelsea védőjének édesapja drogdíler.

Az angol futballválogatott csapatkapitányának apját egy beépített ember buktatta le, amikor kokaint vett tőle. A lap szerint az üzletet abban a kocsmában bonyolították le, ahol az idősebb Terry szinte minden délutánját tölti.

terry250

A hivatalosan munkanélküli Ted Terry – aki 3 gramm kokaint adott el 120 fontért (36 650 forintért) - az üzletkötés alatt többször is elmondta, hogy ez kettejük között marad, mert ő az angol válogatott játékos édesapja és nem szabad, hogy ez kitudódjon.

Nem ez volt a Terry-szülők első ballépése: pár hónapja a hátvéd édesanyja és anyósa lopott egy Marks&Spencer és egy Tesco áruházból, 800 font értékben.

Terry nemrég vett apjának amolyan előkarácsonyi ajándékként egy 15 ezer fontos Rolex órát, de kaptak már tőle jelzálogmentesen egy házat, valamint befizette őket Dubajba és Floridába is egy hosszabb üdülésre.