Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Jonny Evans kiterítette Drogbát

2009.11.09. 19:32
Az MU-védő karaterúgása után a Chelsea afrikai sztárja kapott sárgát, de a sérülést megúszta.

Karatemozdulattal rúgta mellen a vasárnapi Chelsea-Manchester United angol futballbajnokin Jonny Evans a hazaiak legnagyobb sztárját, Didier Drogbát. A csatár ívelésre indult nagy rössel, de a hátvéd hamarabb ért oda, a labda után őt is elrúgta.

Mellkasát találta telibe az ír, Drogba rázkódva feküdt a földön, mintha súlyos sérülése lenne. Ahogy nála szinte mindig, újra kiderült, nincs komoly baja, rövid ápolás után felállt, elindult lefelé. Érthetetlen, hogy a bíró miért neki adott sárgát, míg Evans büntetlenül megúszta. A lap miatt az afrikai gyorsan jobban lett, meg is fordult reklamálni, mindkét kezét felemelte.

Két perc múlva, amikor csapata megszerezte a vezetést, a labdáért szaladt a hálóba, lehajolt érte, fölvette. Még hat percet a pályán volt, mielőtt Carlo Ancelotti edző lecserélte Salomon Kaloura.

A Chelsea 1-0-ra nyert, megerősítette első helyét a Premier League élén, öt ponttal elhúzott a Unitedtől.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?