Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem fizet jól az oroszok vb-részvétele

2009.11.14. 09:41
A szlovének oroszországi és a bosnyákok portugáliai pótselejtezős sikerével lehet jól keresni a fogadóirodáknál.

Szombaton rendezik a 2010-es futball-vb európai pótselejtezőinek első meccseit. A jelentősebb fogadóirodáknál a legtöbb pénzt a szlovének oroszországi, illetve a bosnyákok portugáliai győzelme fizetné, előbbi Sportingbetnél és a Bwin-nél kilencszeres, a lisszaboni meccs hétszeres szorzóval adja a vendéggyőzelmet. A William Hill egy fokkal óvatosabb, ott minkét találkozó hétszeres pénzt ad vendégsikerre.

A görög-ukrán és az ír-francia meccs mindhárom irodánál kiegyenlített, szinte azonos odsszal adják a hazai és a vendéggyőzelmet is.

A vb-részvételre a William Hillnél az oroszok és a portugálok is csak négyszeres pénzt hoznak, míg a másik két párban – ha nem is ekkora különbséggel – a franciák és az ukránok tűnnek az esélyesebbnek.

A másik két irodánál az oroszok továbbjutása fizeti a legkevesebbet, 1.20-szoros pénzt, míg érthetően ellenfelük, a szlovének vb-részvétele hozhatja a legtöbb pénzt, a feltett összeg négyszeresét.

A 2010-es vb-győzelemre valamennyi irodánál a spanyolok és a brazilok a legesélyesebbek, a William Hill 9/2-vel adja, a másik két iroda jelenleg öt és félszeres pénzt fizet rájuk.

Az európai pótselejtezők párosítása:

Oroszország-Szlovénia
Görögország-Ukrajna
Írország-Franciaország
Portugália-Bosznia-Hercegovina
Az első meccseket november 14-én, a visszavágókat 18-án játsszák.