Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Nem fizet jól az oroszok vb-részvétele

2009.11.14. 09:41
A szlovének oroszországi és a bosnyákok portugáliai pótselejtezős sikerével lehet jól keresni a fogadóirodáknál.

Szombaton rendezik a 2010-es futball-vb európai pótselejtezőinek első meccseit. A jelentősebb fogadóirodáknál a legtöbb pénzt a szlovének oroszországi, illetve a bosnyákok portugáliai győzelme fizetné, előbbi Sportingbetnél és a Bwin-nél kilencszeres, a lisszaboni meccs hétszeres szorzóval adja a vendéggyőzelmet. A William Hill egy fokkal óvatosabb, ott minkét találkozó hétszeres pénzt ad vendégsikerre.

A görög-ukrán és az ír-francia meccs mindhárom irodánál kiegyenlített, szinte azonos odsszal adják a hazai és a vendéggyőzelmet is.

A vb-részvételre a William Hillnél az oroszok és a portugálok is csak négyszeres pénzt hoznak, míg a másik két párban – ha nem is ekkora különbséggel – a franciák és az ukránok tűnnek az esélyesebbnek.

A másik két irodánál az oroszok továbbjutása fizeti a legkevesebbet, 1.20-szoros pénzt, míg érthetően ellenfelük, a szlovének vb-részvétele hozhatja a legtöbb pénzt, a feltett összeg négyszeresét.

A 2010-es vb-győzelemre valamennyi irodánál a spanyolok és a brazilok a legesélyesebbek, a William Hill 9/2-vel adja, a másik két iroda jelenleg öt és félszeres pénzt fizet rájuk.

Az európai pótselejtezők párosítása:

Oroszország-Szlovénia
Görögország-Ukrajna
Írország-Franciaország
Portugália-Bosznia-Hercegovina
Az első meccseket november 14-én, a visszavágókat 18-án játsszák.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!