Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rádiós sztárműsorvezető Lampard új nője

2009.11.21. 11:38 Módosítva: 2009-11-21 11:38:51
A Chelsea sérült középpályása titkolózik, de egy londoni bárból kifelé jövet lefotózták Christine Bleakley-vel.
Bleakley

Frank Lampard a Chelsea válogatott középpályása sérülés miatt kihagyta a brazilok elleni hétvégi barátságos meccset, ez idő alatt egy londoni szórakozóhelyen együtt mulatott Christine Bleakley-vel, akihez állítólag már öt hete óta gyengéd szálak fűzik.

Titkolóznak, a bárból is külön távoztak, a News of the Worldnek bizonyítéka van, hogy együtt vannak: Lampard lemaradt a nő mögött, de a lap közölt egy fotót, ezen az üvegajtóján jól látható a futballista tükörképe, amint követi Bleakleyt.

Az északír származású hölgy ismert médiaszemélyiség, jelenleg a BBC „The One Show” című rádióadásának társműsorvezetője. A lap szerint Bleakleyt meglepte Lampard intelligenciája, mint fogalmazott, nem tipikus futballistát ismert meg benne.

Lampardnak két gyermeke van, Luna Coco Patricia 4, Isla 2 éves. Korábbi menyasszonya, a katalán Elen Rives éppen a csajozás miatt hagyta el őt az év elején.