Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckham asztmásan jutott a csúcsra

2009.11.24. 16:06
Az amerikai futballdöntőn készült fotó leplezte le, bár gyerekkora óta szenved a betegségtől.

David Beckham asztmás, derült ki a fotóból, amit a Daily Mail és a the Sun közölt kedden. A futballistát a vasárnapi LA Galaxy-Real Salt Lake amerikai bajnoki döntő szünetében kapták le a légzést segítő eszközzel.

”David gyerekkora óta enyhén asztmás. Nem akarta, hogy tudják, de ha már kitudódott, és ezzel hasonló sorsú fiatalokat ösztönöz a sportolásra, az csak jó” – nyilatkozta a játékos ügynöke, Simon Oliveira.

A 34 éves klasszis a lefújás után erősen köhögött, de a tizenegyesrúgásokra összeszedte magát, berúgta büntetőjét. Csapata 14 lövés után mégis elveszítette a finálét, így másodikként végzett az MLS-ben (Major League Soccer).

A sztár most rövid ideig a Galaxyvel turnézik, majd december közepén érkezik vissza a Milanhoz, ahol a világbajnokság előtti félévet tölti, kölcsönben.