István, Vajk
17 °C
34 °C

A Liverpool árulja Steven Gerrardot

2010.01.05. 13:27
Az angol válogatott középpályás valószínűleg jóval többet ér, mint a pletykalapok által megírt 45 millió euró, és a jelentkezők (Real Madrid, Inter, ManCity) közül bármelyik bőven ráígérne erre az összegre, ha a Liverpool rászánná magát, hogy így enyhítsen anyagi gondjain.

A gyenge játékkal botladozó Liverpool szurkolói kezdhetnek aggódni Steven Gerrard elvesztése miatt is. Nagyobb terjedelemben még csak pletykalapok írnak az angol válogatott játékos eligazolásáról, de már több komolyabb újság is foglalkozott a témával.

Jelentkező bőven lenne, a footballpress.net által megadott (valószínűleg saccolt) 45 millió eurónál  jóval többet is megadna a játékosért akár a Real Madrid, akár az Inter, nem is beszélve a Manchester Cityről.

000 Par2947559

A hírek mögött (ahogy a Fernando Torres távozását előrevetítők mögött is) a Liverpool rossz anyagi körülményei állnak, ami miatt edzőjüktől sem tudnak megszabadulni: Rafa Benitez kirúgása 13 millió fontba kerülne. Ebből a szempontból talán érthető lenne az eladása, de Gerrard a szurkolók szerint nem pénzkérdés, elküldéséből szinte biztosan klubforradalom lenne.