Jenő
-2 °C
6 °C

A Liverpool árulja Steven Gerrardot

2010.01.05. 13:27
Az angol válogatott középpályás valószínűleg jóval többet ér, mint a pletykalapok által megírt 45 millió euró, és a jelentkezők (Real Madrid, Inter, ManCity) közül bármelyik bőven ráígérne erre az összegre, ha a Liverpool rászánná magát, hogy így enyhítsen anyagi gondjain.

A gyenge játékkal botladozó Liverpool szurkolói kezdhetnek aggódni Steven Gerrard elvesztése miatt is. Nagyobb terjedelemben még csak pletykalapok írnak az angol válogatott játékos eligazolásáról, de már több komolyabb újság is foglalkozott a témával.

Jelentkező bőven lenne, a footballpress.net által megadott (valószínűleg saccolt) 45 millió eurónál  jóval többet is megadna a játékosért akár a Real Madrid, akár az Inter, nem is beszélve a Manchester Cityről.

000 Par2947559

A hírek mögött (ahogy a Fernando Torres távozását előrevetítők mögött is) a Liverpool rossz anyagi körülményei állnak, ami miatt edzőjüktől sem tudnak megszabadulni: Rafa Benitez kirúgása 13 millió fontba kerülne. Ebből a szempontból talán érthető lenne az eladása, de Gerrard a szurkolók szerint nem pénzkérdés, elküldéséből szinte biztosan klubforradalom lenne.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?