Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronaldinhós Tevez, maradonás Richards

2010.01.12. 10:31
A Manchester City újra nyert, játékosai a nagy futballklasszisokat utánozták, az argentin csatár mesterhármast szerzett, az angol hátvéd szólózott.

Feljött a Premier League negyedik, BL-es helyére, és továbbra is százszázalékos az új edző Roberto Mancinivel a Manchester City: hétfő este, a 21. kör utolsó meccsén 4-1-re verte a Blackburn Roverst.

Teljesen sima meccs volt, Carlos Tevez első angliai mesterhármasát szerezte, köztük hasonló gólt, mint Ronaldinho 2005 februárjában a Chelsea ellen. Az argentin ugyanúgy állt a labda mögött, mint a brazil öt éve, csak aztán nem spiccelt, hanem csavart védhetetlenül a kapuba.

Ugyanilyen élvezetes volt a vasárnap még hógolyócsatában pimaszkodó jobbhátvéd, ezen a meccsen középhátvéd Micah Richards szólója, amikor posztjának kezdőhelyéről indulva átcselezte magát a teljes Blackburn-középpályán és- védelmen.

Volt szíve leadni, de a sors neki adta a gólt, mert társának lövése a kapufáról visszapattant, így neki csak az üres kapuba kellett passzolnia. Szintén a válogatott védőt dicséri persze, hogy passza után továbbfutott, ezért érhetett oda a kipattanóra.