Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hógolyózás miatt szakították félbe a meccset

2010.01.16. 19:11
Kétszer is félbe kellett szakítani a Greuther Fürth-Kaiserslautern (3-0) pénteki Bundesliga 2-es meccset, másodszor azért mert a vendégdrukkerek a hazai kapust dobálták hógolyókkal.

Nehezen viselték a jelenleg másodosztályú Kaiserslautern szurkolói, hogy csapatukon simán átszaladt a péntek este a Greuther Fürth. A vendégdrukkerek előbb a második félidő elején tomboltak, a hazaiak 2-0-s vezetésénél Markus Schmidt játékvezető három percre állította le a meccset.

hogolyos

Az 54. percben már 3-0 volt a Fürthnek, ekkor már egyáltalán nem bírtak magukkal a Lautern-hívek. A hazaiak kapusát, Stephan Lobouét vették célba hógolyókkal. Schmidt bíró megint megállította a játékot, ezúttal hét perc kellett az újrakezdéshez.

A vendégek játékosai, Marco Kurz edző, sőt, a klubelnök, Stefan Kuntz is kellett a kedélyek lecsillapításához.

A meccs végül továbbment és befejeződött, 3-0-s Fürth-győzelemmel. A Lautern vezeti a Bundesliga 2 táblázatát, a Greuter jelenleg a 13.hógolyó