Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Komanékkal megint nem bírt az Inter

2010.01.16. 23:28
Az első tavaszi Serie A-fordulóban az Inter 2-2-es döntetlent játszott az újonc Barival, amelyben kezdőként kapott szerepet Koman Vladimir. A Bari lett idén az első csapat, amely veretlenül hozta le a szezont a bajnokkal szemben.

Koman Vladimirrel a kezdőcsapatában fogadta a Bari az Intert a Serie A első tavaszi fordulójában. A kiválóan szereplő újoncnál abban bíztak, hogy ők lehetnek az elsők, akik veretlenül hozzák le az idényt az Inter ellen, hiszen az első játéknapon Milánóban értek el 1-1-es döntetlent.

A Bari próbálta saját játékát játszani, de ezúttal szinte csak a jobbszélre mentek labdák Alvarez felé, a balszélsőt játszó Komant keveset foglalkoztatták, pedig többször is a magyar középpályás helyezkedett a legjobban. Ebben szerepet játszott az is, hogy vele szemben a világ egyik legjobb jobbhátvédje, Maicon játszott, akinek a felfutásoknál útját kellett állnia.

Komannak így is volt egy óriási lövése, és ha a társak megtalálják, akár gólt is rúgathattak volna vele. A közel telt házas közönség nem bánta, hogy nem a magyar játékos góljaival jutott komoly előnyhöz: Barreto három percen belül két büntetőt is értékesített, 2-0-ra vezetett a Bari fél órával a lefújás előtt.

Az Inter azonban szintén hozta a formáját, a hajrához közeledve öt perc alatt kiegyenlített (Pandev első bajnoki gólját lőtte új csapatában) a hajrát már uraló vendégcsapat. Az egyenlítés után Komant lecserélték, aBari kiharcolta a 2-2-es döntetlent.

Maradt a 10. helyen, az Inter továbbra is vezet, de ha jövő héten elveszíti a Milan elleni csúcsrangadót, vesztett pontokban utoléri a városi rivális.