Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A 90. percben veszített pontokat a Pool

2010.01.16. 16:16
A tartalékos Liverpool gyenge játékkal is vezetni tudott a Stoke otthonában a Premier League 22. fordulójában, de a hazaiak a 90. percben egyenlítettek. A Liverpool legjobbjai nélkül is nyerhetett volna, de Dirk Kuyt fejese a 96. percben a kapufát találta el.

A gyenge formában levő Liverpool Steven Gerrard, Fernando Torres és Josszi Benajun nélkül élvezhetetlen első félidőt produkált a Stoke otthonában, a szünet előtt a világon semmi nem történt a pályán.

A második félidőre sem pörgött fel igazán a játék, de a Liverpool Thomas Sörensen kapus hibájából megszerezte a vezetést. A kapus egy élesen becsavart szabadrúgást öklözni próbált (talán meg is foghatta volna), de rosszul találta el, és az érkező Kirgiakosz a hálóba sodorta a labdát.

A gól után érthetően feljebb kapcsolt a Stoke, és be is szorította a Liverpoolt, Pepe Reina az utolsó fél órában legalább tíz beívelést ártalmatlanított, de az utolsó percek megint nem hoztak szerencsét a liverpooliaknak. Egy szögletnél két fejpárbajt is elveszítettek a vendégvédők, a visszafejelt labdát egy másik középhátvéd, Robert Huth közelről a kapuba pofozta.

A Liverpool mégis kis híján megnyerte a meccset, a 96. percben egy szép támadás végén Dirk Kuyt érkezett középen jól, de a Liverpoolt annyira elhagyta a szerencséje, hogy a holland támadó ajtó-ablak helyzetben kapufát fejelt.

A Liverpool a 7., a Stoke a 10. helyen áll a Premier League-ben. A PL-forduló szombaton hét meccsel folytatódik.