Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Walcott nőjének nem kell a 42 milliós Ferrari

2010.01.16. 11:19
Az Arsenal csatára novemberben 140 ezer fontos álomautóval lepte meg barátnőjét, aki vulgárisnak tartotta a Ferrari Californiát, és inkább visszaült a VB Beetle-jébe. Most Walcott használja a 460 lóerős kocsit.

Theo Walcott novemberben 140 ezer fontos születésnapi ajándékkal lepte meg barátnőjét, Melanie Slade-et. A 460 lóerős Ferrari California megvásárlása nem tette tönkre az angol válogatott játékost, aki heti 60 ezer fontot keres az Arsenalnál.

beimb070909-009

A Sun kinyomozta, hogy az autót mostanában Walcott használja, Melanie pedig visszaült a Ferrari előtt használt VW Beetle-jébe, túl feltűnőnek tartja a személyre gyártott rendszámtáblával felszerelt Ferrarit.

Slade barátnője úgy nyilatkozott, a lánynak már elsőre sem tetszett, hogy barátja ilyen sok pénzt költ rá, szerinte ekkora összeget (42 millió forint) autóra költeni pénzkidobás.

A gyógytornásznak tanuló Slade egy darabig használta a Ferrarit, de már a Beetle-t vezeti, mert szerinte kifejezetten kellemetlen az egyetemre bejárni egy luxusautóval, amire a vulgáris szót használta.