Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Védő és kapus kiröhögte a vicces gólt

2010.01.18. 22:02 Módosítva: 2010-01-18 22:03:24
A Valencia kapusa, Cesar Sanchez mellett háromszor akarták elfejelni társai a labdát, az egyikből gól lett, nem akadt ki, mert már nem volt éles a meccs.

Furcsa gólt lőtt a Villarreal Valenciában, de nem ment sokra vele a spanyol bajnokság befejező, vasárnap esti mérkőzésén, mert 4-1-re kikapott.

A Villarreal korán emberhátrányba került, de rendületlenül támadott 3-0 után is, az egyik felívelés után Alexis egy könnyű labdát átfejelt kapusán, Cesar Sanchezen, aki vélhetően nem szólt a védőnek. Erre rácsapott a brazil Nilmar és az üres kapuba vezette.

A két játékos nem haragudott egymásra - csak az edző, Unai Emery viselte nehezebben, ő csapkodott mérgében -, igaz, Alexis a meccs elején már próbálkozott egyszer, de akkor Sanchez vetődve fogta a labdát. A gól után is volt egy hasonló szituáció, de akkor nem volt csatár közelben, így nem is lehetett gól.

Sanchez nem viselte rosszul, hogy a védőkkel nem találta meg az összhangot, mert a harmadik próbálkozás után is csak nevetett, de még az öltözőbe menet is röhögve magyarázták Alexisszel egymásnak, ki mit rontott el.

A Valencia simán nyert, és ezzel harmadik, az Európa Ligában szintén érdekelt Villarreal tizedik. A két csapat meccse nagy rangadó, mert jó ötven kilométerre van egymástól a két város.