Jácint
17 °C
31 °C

Védő és kapus kiröhögte a vicces gólt

2010.01.18. 22:02 Módosítva: 2010-01-18 22:03:24
A Valencia kapusa, Cesar Sanchez mellett háromszor akarták elfejelni társai a labdát, az egyikből gól lett, nem akadt ki, mert már nem volt éles a meccs.

Furcsa gólt lőtt a Villarreal Valenciában, de nem ment sokra vele a spanyol bajnokság befejező, vasárnap esti mérkőzésén, mert 4-1-re kikapott.

A Villarreal korán emberhátrányba került, de rendületlenül támadott 3-0 után is, az egyik felívelés után Alexis egy könnyű labdát átfejelt kapusán, Cesar Sanchezen, aki vélhetően nem szólt a védőnek. Erre rácsapott a brazil Nilmar és az üres kapuba vezette.

A két játékos nem haragudott egymásra - csak az edző, Unai Emery viselte nehezebben, ő csapkodott mérgében -, igaz, Alexis a meccs elején már próbálkozott egyszer, de akkor Sanchez vetődve fogta a labdát. A gól után is volt egy hasonló szituáció, de akkor nem volt csatár közelben, így nem is lehetett gól.

Sanchez nem viselte rosszul, hogy a védőkkel nem találta meg az összhangot, mert a harmadik próbálkozás után is csak nevetett, de még az öltözőbe menet is röhögve magyarázták Alexisszel egymásnak, ki mit rontott el.

A Valencia simán nyert, és ezzel harmadik, az Európa Ligában szintén érdekelt Villarreal tizedik. A két csapat meccse nagy rangadó, mert jó ötven kilométerre van egymástól a két város.