Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dzsudzsák Balázs a Fidesz kampányarca

2010.01.26. 11:58
A 24-szeres magyar válogatott középpályás nem szeretné, ha mindenhol az arcát látná viszont, de vállalta a Fidesz felkérését. Neki mindegy, ki irányít, csak stadionokat szeretne.

A holland bajnokságot vezető PSV Eindhoven magyar középpályása, Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz választási kampányának egyik arca.

A játékos megerősítette a sonline.hu-nak, hogy menedzsere és a legnagyobb ellenzéki párt a múlt héten egyeztetett a kérdésben.

Dzsudzsák Balázs

"Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a politika nem érdekli.

Dzsudzsák nem szeretné, ha mindenhol az ő arca szerepelne, de ezzel a szerepvállalással példát mutathat.

A 23 éves, bal lábas középpályás idén eddigi legjobb szezonját teljesíti, már nyolc bajnoki gólnál tart, az Európa Ligában is első helyen ment tovább csapata. Decemberben kiderült, hogy a Real Madrid fél éve figyeli, de átigazolása egyelőre nincs napirenden.