Judit
3 °C
7 °C

C. Ronaldo: Idegesítenek a műeső csalók

2010.01.27. 13:49
A portugált bosszantja legutóbbi kiállítása, de az még jobban, ha valaki át akarja verni a bírót. Állítja, ő már nem csinálja.

December után januárban is kiállították Cristiano Ronaldót a spanyol bajnokságban, a hétvégén ütésért. Igazságtalannak tartja, úgy érzi, vétlen.

”Csak ki akartam szabadítani magam, nem akartam lekönyökölni, nem az én hibám volt. Alacsony srác, ezért találtam el véletlenül az orrát. Frusztrál, hogy kiállítottak, még ha kicsit vérzett is” - idézte a The Sun a portugált.

Kifejtette véleményét a futballban manapság gyakori műesésekről is, amivel őt is gyakran vádolják, sőt, az egyik legjobbnak tartják benne.

”Angliában belémnevelték, ne essek és csaljak. Kölyökként mentem a Manchester Unitedhez, és a Premier League-ben megtanultam, hogy helytelen színészkedéssel átverni a bírót. Már mérges vagyok, ha másoktól ezt látom.”

Mostani piroslapjáért két meccs eltiltást kapott, klubja, a Real Madrid fellebbezett, hogy egyre enyhítsék. Az biztos, a hét végén nem játszik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?