Árpád
-2 °C
4 °C

Videón már jól mutat az új Fradi-stadion

2010.01.27. 15:50 Módosítva: 2010-01-27 15:51:41
Kisebb komplexumot épít az Üllői út, Könyves Kálmán körút sarkára a Ferencváros angol tulajdonosa, most már nyilvánosak a tervek.

Nyilvánosságra került az a videó, amelyiken bemutatják a Ferencváros új stadionjának látványterveit. Az aréna 23 ezer férőhelyes lesz, vagyis hatezerrel több, mint a jelenlegi.

A videóról is kiderül, hogy elforgatnák a pályát, amelyik jelenleg párhuzamos az Üllői úttal, a jövőben azonban merőleges lenne.

A 2012-re elkészülő stadionra az angol tulajdonos 30 millió eurót költene, az egész beruházásra ennek tízszeresét. Ahogy a terveken is látszik, egy kisebb komplexum épülne, bevásárlóközpontokkal, kétezer férőhelyes parkolóval.

A Ferencváros jövőre valószínűleg nem indulhat a nemzetközi kupában, mert csak tizenegyedik, és a harmadik helyig kellene előrelépnie. Az angolok próbálják megerősíteni a keretet, de pillanatnyilag az is kétséges, ki ülhet a kispadon, mert Craig Shortnak nincs megfelelő képesítése.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?