Jenő
-2 °C
6 °C

Csapattársa nőjét szerette el az Év apja

2010.01.30. 17:36 Módosítva: 2010-01-30 18:27:27
John Terry újabb botrányáról cikkezik a brit sajtó. A Chelsea és az angol válogatott csapatkapitánya nagy bajba kerülhet azzal, hogy elszerette válogatottbeli csapattársa, Wayne Bridge barátnőjét, a fehérneműmodell Vanessa Perroncelt.

John Terry bírósági úton próbálta eltiltani a brit sajtót magánéletének részleteitől, de keresetét elutasították, így most több lap is alapos részletességgel számol be a védő és Wayne Bridge barátnője, Vanessa Perroncel románcának részleteiről.

Terrynek már korábban is számos nőügye akadt, sőt a szülei botrányai kapcsán is nem egyszer került a címlapra, arra viszont kevesen gondoltak, hogy a tavaly az Év édesapjának választott futballista éppen volt klubtársát szarvazza fel.

A hírek szerint Bridge és Vanessa már december szakított, és könnyen lehet, hogy Terry felesége, Toni Poole is beadja a válókeresetet, akinek maga Terry is bevallotta hűtlenségét.

Fabio Capello kapitány is megszólalt már az ügyben. Az olasz szakember kijelentette, ha a társak nem akarnak Terryvel együtt játszani, nem csak a csapatkapitányságtól fosztják meg a Chelsea védőjét, hanem még a keretbe sem kerül be.

 
Vanessa Perroncel

A történetben az is elég csúnya, hogy Vanessa és Toni Poole ráadásul jó barátok voltak, még nyáron is rendszeresen összejártak. A 2006-os világbajnokságra is együtt kisérték el férjeiket.

Terry könnyen úgy járhat, mint a golfozó Tiger Woods, aki hűtlensége nyilvánosságra kerülése rengeteg reklámpénztől esett el szponzorai visszalépése miatt.

Az egyik fogadóiroda oldalán fogadni lehet, ki lesz Terry következő áldozata, az oddszok szerint erre Peter Crouch gyönyörű barátnője a legesélyesebb.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?