Etelka, Aletta
1 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Bodor 19-ről bevarrta a Feyenoordnak

2010.03.07. 17:29
A neves csapatok ellen jól megy Bodor Boldizsárnak, a Feyenoordnak is szép gólt lőtt, védhetetlenül csavarta a rövid sarokba a labdát. Csapata azonban 4-2-re veszített.

A tizedik Roda a negyedik helyen álló Feyenoordot fogadta a holland bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A Feyenoord jobban játszott, a hazai védelem nagy hibákat követett el, így a 71. percben lőtt Bruins-gól lényegében eldöntötte a meccset, hiszen ezzel 3-1-re vezetett a vendégcsapat.

Aztán Roy Makaay következett, az utolsó gólt azonban Bodor Boldizsár lőtte, aki a szerdai válogatott meccsen kezdő volt az oroszok ellen. A bal lábas középpályás 19 méterről végezhetett el szabadrúgást a  85. percben, miután Delray kapust kiállították.

Bodor két lépésre állt meg a labdától, a sorfal felett könnyedén elrúgta a labdát, és az a rövid felsőbe csavarodott védhetetlenül vissza.

A 28 éves játékosnak huszonnegyedik meccsén ez volt a harmadik gólja, az Ajaxnak is lőtt egyet még októberben, de annak vélhetően jobban örült, mert akkor csapata egy pontot szerzett.