Szilvia
10 °C
16 °C
Index - In English In English Eng

A MU kiverte a Bayernt, várja a franciákat

2010.03.19. 22:07
A hivatalos Manchester United-honlap már BL-elődöntőben látja a klubot, pedig ahhoz előbb el kell búcsúztatnia a németeket. Az Arsenal pontos és korrekt, a Barcelona és a müncheniek csak a biztos negyeddöntőkkel foglalkoznak.

A Manchester United a Bayern Münchennel találkozik a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az angolok hivatalos honlapjára természetesen felkerült a párosítások időpontja: idegenben kedden, március 30-án, otthon szerdán, április 7-én játszanak a németekkel.

Csakhogy alatta közvetlenül ott vannak már a Lyon vagy a Bordeaux elleni időpontok is, úgy, hogy semmi nem utal rá, nem biztos, hogy ők lesznek a franciák ellenfelei: elődöntők, Lyon/Bordeaux, otthon szerda, április 21, idegenben kedd, április 27.

Ha továbbolvasunk az oldalon, a cím és a vastagon szedett rövid összefoglaló szöveg után már ott van, ha "a vörösök kiverik a németeket", de addig sehol, míg a hasonlóan tervező Arsenal-honlap rögtön kiírja, "ha az Arsenal bejut az elődöntőbe".

A Barcelonánál és a Bayernnél nincs hasonló, ők csak a biztos negyeddöntős meccseikkel számolnak, kizárólag azokat hirdetik.

20%
7990 Ft
6392 Ft