16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

C. Ronaldo elszúrta a kihagyhatatlant

2010.04.05. 14:46
Szűk négy éve üres kapus ziccert hibázott a portugál még a MU-ban, vasárnap majdnem olyan nagy helyzetet rontott el Santanderben.

Kettő nullra vezetett a Real Madrid a Racing Santander ellen vasárnap este a meccs hajrájában, amikor a második gólt szerző Gonzalo Higuain tökéletes labdát tett az elsőt rúgó Cristiano Ronaldo labára, de a portugál öt méterről elhibázta az óriási ziccert.

Az ötös vonaláról kellett volna kapásból a szinte fekvő kapus fölött vagy mellett a hálóba helyeznie, de méterekkel fölé vágta a maga szintjén nem nehéz labdát.

A Real-győzelem nem volt veszélyben, a csapat pontszámban befogta, gólkülönbségével visszaelőzte a Barcelonát a bajnokságban a szombati csúcsrangadó, a clasico előtt.

Cristiano Ronaldónak nem ez volt élete hibája, 2006 novemberében a Manchester Unitedben nagyobb helyzetet hagyott ki. Exklubjával 2-1-re vezettek két Rooney-góllal, amikor percekkel a lefújás előtt Ryan Giggs szolgálta ki az ötösön belül töküresen álló portugált.

A labda kicsit pattogott, a támadó rosszul találta el, és az üres kapu fölé vágta úgy két méterrel. Azt a meccset, majd a szezon végén a bajnokságot is megnyerték.  • Tippek
  • Hírek