Erik, Alexandra
EUR 382,86 Ft
USD 363,86 Ft
9 °C
23 °C

Gera, a Suttogó Halál uralta a brit sajtót

2010.04.30. 11:35
Csütörtök este az angol weblapokon a magyar futballista volt a sztár, a legtöbb az ő képével indult, sok helyen vezető anyagként.

Győztes gólt lőtt a Hamburgnak Európa Liga-elődöntőn Gera Zoltán, csapata, a Fulham az ő találatával nyert 2-1-re, és játszhat történetében először európai kupa fináléjában.

A brit sajtóban azonnal sztár lett a magyar, a lefújás utáni órákban fotója szerepelt a BBC, a Guardian, a Telegraph, a The Sun, a News of the World, a Daily Mail, a SkySports kezdőlapján, Németországban a legkomolyabb futball-lap, a Kicker tette oda.

A sportrovatokban mindenhol ő volt a vezető hír, a The Sun "Zo Amazing" szójátékkal - Bámulatos Zoli  - méltatta, tudósításában becenevet is adott neki: "Suttogó Halál, mert ő a Premier League legszerényebb, legcsendesebb futballistája". A Mail "Gera, a hős" főcímmel indult, vezetett az UEFA és természetesen a Fulham honlapján.

A goal.com 8-asra értékelte játékát, ő lett a meccs embere.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek