Nyer-e Európa Ligát Fehér Orsi pasija?

2010.05.12. 18:13
Quique Flores a Fulham-ellenfél Atletico Madrid trénere és a magyar modell barátja. Élete edzői sikerére készül.

A szerda esti Atletico Madrid-Fulham EL-döntőn nem csak az angoloknak van magyar kapcsolódási pontjuk – Gera Zoltánnal – , hanem a spanyoloknak is, igaz jóval árnyaltabb: az edző Quique Flores barátnője Fehér Orsolya, a 2004-ben tragikusan elhunyt futballista, Fehér Miklós Portugáliában élő húga.

Egy éve tartó kapcsolatukról korábban már beszámoltunk, nem tudni, ott lesz-e Hamburgban a modell-műsorvezető, amikor a futballtréner élete legnagyobb sikerére készül. Florest ugyanis sok pozitív élmény még nem érte a kispadon, a Valenciától kirúgták, tavaly a Benficánál nem hosszabbították meg a szerződését, egyetlen érdeme a 2009-es portugál ligakupa-győzelem. (A Sportingot 1-1 után tizenegyesekkel verte a Benfica.)

Az Atleticót múlt év október 23-án vette át, valamennyire összekapta, de jó csapatot nem csinált belőle: 46 meccsből csak 18-at nyert meg, 12-t ikszelt, 16-ot elveszített, ami épp csak jobb az ötven százalékos mutatónál.

Ellenfele a másik kispadon a napokban először elismert 62 éves Roy Hodgson, akit Angliában az év edzőjének választottak, és 131 éves történetében először kupadöntőbe vezette a Fulhamet.  • Hírek
  • Bankszámla