Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
1 °C
5 °C

Gera: Tüdővel bírtam volna egy napig is

2010.05.14. 14:22
Az angol Fulham magyar csatára sajnálja, hogy Bobby Zamora nem lehetett végig a pályán az Európa Liga döntőjében, vele más lett volna a játékuk. Küzdött, hajtott, nem tehet szemrehányást magának.

Még biztosan el kell telnie pár napnak, hogy a Fulham játékosai örülni tudjanak annak, hogy bejutottak az Európa Liga döntőjébe, melyet hosszabbításban veszítettek el a spanyol Atletico Madriddal szemben.

A csapat magyar csatára, Gera Zoltán a pepsifoci.hu-n vezetett blogjában úgy emlékszik vissza, mint életének egyik leghosszabb napjára, annyira várta, hogy játszhasson, nehezen teltek a percek. Soha ennyi kamera előtt még nem edzett.

„Jól ment a játék, sikerültek a dolgaim, és futottam, amennyit csak bírtam. Fogalmam sem volt, hogy végül én futottam a legtöbbet, de végül is elhiszem, mert a hosszabbításban már begörcsölt mindkét vádlim, a lovaglóizmom is kezdett, amire még nem nagyon volt példa. Tüdővel bírtam volna még egy napig. Legalább nem mondhatom magamnak azt, hogy életem első európai döntőjében nem hajtottam ki magam tökéletesen.”

Sajnálta, hogy Bobby Zamora nem volt teljesen egészséges, és injekciózva kellett játszania. Ha tovább a pályán maradhatott volna, más lett volna a játék képe.

„A gólunk előtti akció volt talán az egyetlen, ahol látszott, hogy mire lenne képes, ha teljesen rendben lenne” – jegyezte meg. Zamorát hamarosan műtik is, hogy rendbe jöjjön az Achilles-ína, ezért az angol válogatottban sem lesz ott a világbajnokságon.

Gerával kapcsolatos hír, hogy állítólag az AS Roma kinézte magának.