Luca, Ottilia
2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Ingyen pizza minden franciáknak lőtt gólért

2010.05.22. 12:37
A Pizza Hut írországi éttermeiben ingyen pizzát adnak minden gólért, amit az íreket Henry kezezéses góljával kiverő franciák kapnak a világbajnokságon.

A Pizza Hut franchise írországi éttermei a Facebookon hirdetik az akciójukat, a csoport tagjainak mindössze annyi dolguk van, hogy amint Franciaország gólt kap a világbajnokságon, az Pizza Hut Ireland oldalán az Ingyen Pizza gombra kattintanak, majd az ott kapott kóddal regisztrálnak, és már úton is van a pizzájuk.

pizzahut

Az írek nehezen emésztik meg, hogy a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság pótselejtezőjében Thierry Henry kezezése után szerzett góllal ejtette ki őket Franciaország.

Az ír szövetség egy ideig bízott az újrajátszásban, amikor kiderült, hogy ez nem történhet meg, a miniszterelnök felszólította francia kollégáját, hogy hozzanak össze egy tét nélküli visszavágót.

A rajongói oldalon a követők jelezték, szívesen látnák a csigát a franchise pizzafeltétei között, és azt sem bánnák, ha baguette-alakúak lennének a pizzák, amikhez ingyen juthatnak hozzá.

Írországban a kiesés óta rengeteg civil kezdeményezés alakult, többek között olyan is, ami a francia áruk bojkottjára szólít fel.