Háta közepével szerzett gólt a csatár

2010.07.16. 14:00
Az FK Tirana négygólos vereséget szenvedett az Európa Liga második fordulójában, a holland Utrecht ellen esélye sem volt. Az albánok a ZTE-t kapott gól nélkül verték ki.

A múlt csütörtökön az albán FK Tirana Zalaegerszegen jutott az Európa Liga második fordulójába. A 0-0 utáni hosszabbításban a ZTE kihagyta a helyzeteit, az albánok egy megpattanó szabadrúgás után örülhettek.

A második körben a holland Utrecht várt rájuk, már az első percekben óriási zavarba jöttek, a nyolcadik percben sikerült a holland csapatnak az, ami a ZTE-nek 210 perc alatt sem: gólt lőtt.

Lika kapusnak gurították haza a védők a labdát, őt megtámadta Van Wolfswinkel, a kivágott labda meglepetésére a hátán érte, onnan az üres kapuba vánszorgott.

A csatár közreműködött a második gólban is, bár ahhoz még annyi köze sem volt, mint az elsőhöz. Egy belőtt labdát nem tudott elfejelni két védő közt, de Pashajt ez úgy megzavarta, hogy a saját kapujába továbbította.

A harmadik és a negyedik gól már pazar volt, a továbbjutás ezekkel el is dőlt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla