Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Se a Vidi, se a Győr nem hoz sztárcsapatot

2010.07.16. 09:37
Még nincsenek meg a nemzetközi kupák továbbjutói, az UEFA máris elkészíti a következő kör sorsolását. Idegenbeli győzelmével a Győr továbbmehet, és még egy verhető ellenfelet kaphat. A Debrecennek is fontos a szerencse a BL-ben.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a péntek kora délutáni sorsolás előtt tízes csoportokra bontotta a még érdekelt csapatokat.

A Videoton, ha legyőzné a Maribort idegenben és továbbjutna, a Sporting Lisszabont is kaphatná. Az öt kiemeltből a portugál csapat a legerősebb, de jöhetne még a szerb Crvena Zvezda, a skót Hibernian vagy az Austria Wien-Siroki Brijeg továbbjutója.

A Győr sem hozhatja Magyarországra a már most bekapcsolódó Liverpoolt vagy a Juventust, a holland Alkmaart, az ukrán Dnyepropetrovszkot, a francia Montpellier-t kaphatja, esetleg a Balti (moldáv)-Dinamo Bukarest (román) vagy a Gorica (szlovén)-Randers (dán) továbbjutóival játszhat még a Kazahsztánban győztes ETO.

A kedden Észtországban 1-1-et elérő Debrecennek délben húznak, a legkeményebb rivális a Basel lehet. A Dinamo Zágráb, a Sparta Prága, a Hapoel Tel-Aviv és a bolgár Lovecs is ellenfelek közt.