Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Győrbe jöhet Remi, a francia futballbohóc

2010.07.27. 16:36
A videómegosztók egyik futballsztárja, Remi Gaillard a Győr EL-ellenfelének szurkolója, minden mérkőzésen ott van, elkísérheti csapatát a kupameccsre is. Újabban már nem csak futballal nevettet, megkerestük legjobb jeleneteit.

A Győr a francia Montpellier-vel játszik az Európa Ligában, jöhet kedvenceivel az ETO Parkba a videómegosztók sztárja, Remi Gaillard is.

A francia freestyle-os először szigorúan futballban utazott, a youtube-on 6-7 millióan látták első összeállításait, ahol az utcán trükközget.

Sokan vádolják azzal, hogy a videókat manipulálják, de az élvezeti értékükből semmit nem von le, ha így van. Remi rengeteg videót készített azóta, hogy egy Nike-reklámban is szerepelt, már nem csak futballal foglalkozik, hanem az utca emberét sokkolja performanszaival.

Előfordul, hogy a francia tengerparton napozók között teljes menetfelszerelésben partra száll, vagy egy falusi focimeccsre lecsődít 2000 Montpellier szurkolót. Láttuk már amerikaifocizni, tornagyakorlatokat bemutatni, testépítő versenyt nyerni, eljátszotta a Rockyt, Batmant, de csigának öltözve állította már meg egy főút forgalmát is. Érdemes a videók kapcsolódó anyagai között szétnézni.