Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Dzsudzsák egyre közelebb a Stuttgarthoz

2010.07.28. 10:54
Kifizeti a 8-10 millió eurót a Stuttgart, ha el tudja adni a Real Madridnak Sami Khedirát. A legutóbbi szezont a PSV-vel 14 góllal záró Dzsudzsák Balázst több csapat is figyeli, a Suttgart legkomolyabban.

Fredi Bobic sportigazgató a Stuttgarter Zeitungban kijelentette, ha Sami Khedirát megveszi a Real Madrid, a Stuttgart játékosokra fogja költeni az érte kapott pénzt: régóta figyelik Dzsudzsák Balázst, a magyar szélső az elsőszámú jelöltjük, ha pénzhez jutnak.

Dzsudzsákot a transfermarkt.de 8,5 millió euróra tartja, a svábok nyolcat ajánlottak érte, amit a PSV kevesell, mert már télen kijelentették, csak 10 millió körüli összegért mehet. Ennek ellenére a stuttgarti lap úgy tudja, 8 millióért már elengednék Dzsudzsákot.

A 23 éves balszélső a legutóbbi szezonban 32 meccsen kezdett a PSV-ben, a legmeghatározóbb emberré vált a holland csapatnál, és a magyar válogatottban is. Eindhovenben a klub második legeredményesebbje lett 14 góljával.

A télen pletykaszinten szóba került a Real Madridba igazolása is, ennél sokkal valószínűbb, hogy ha a Stuttgart kifizeti az összeget, amit a PSV kér, Dzsudzsák a Bundesligába igazol. A 6. helyen végzett Stuttgart a két Német-kupadöntős, a Werder és a Bayern BL-szereplése miatt indulhat el az Európa Ligában.