Piroska
-1 °C
5 °C

Cserélgettük a lányokat, 100 eurót adtam

2010.07.29. 15:24
Franck Ribéry vallomását a Le Parisien szerezte meg, ami részleteket közöl a 26. születésnapi kurvázásból. A francia futballista akár három évet is kaphat.

Részletek kerültek nyilvánosságra Franck Ribéry szexbotrányából, a francia Le Parisien állítja, megszerezte a futballista vallomását: a Bayern München sztárja Kamel R. nevű barátjával ünnepelte a 26. születésnapját, erre az alkalomra rendelték a két luxusprostituáltat.

Az estét a két hölgy társaságában töltötték, sőt partnert is cseréltek a La Parisien beszámolója szerint.

„Kamel és én szexeltünk a lányokkal, ki is cseréltünk őket. Aztán Kamellel mentem haza, Zahia Deharnak 100 eurót adtam taxira. A repülőjegyet is én vettem, mindössze 2000 eurómba került az este".

A fiatalkorú Zahia Dehar ismert luxusprosti volt, Ribéry mellett két másik francia válogatott, Karim Benzema és Sidney Govou is lefeküdt a lánnyal.

Dehar végig készségesen együttműködött a hatóságokkal, tanúvallomásaiban őszintén beszélt az esetről.

„Igen, lefeküdtem ezekkel a játékosokkal, de hazudtam a korommal kapcsolatban, nem tudták, hogy még fiatalkorú vagyok. Egyébként mindig nagyon kedvesek voltak velem, szinte elkényeztettek, végig nagyon tisztelettudóan viselkedtek."

Franciaországban bűn 18 éven aluliakat prostitúcióra igényben venni, ezért Ribery hivatalosan vád alatt áll, akár három évre is elítélhetik.

Az ügy további részleteinek kivizsgálása jelenleg is zajlik.