Dzsudzsák 28-ról lőtt gólt a Newcastle-nek

2010.07.31. 19:48
A PSV Eindhoven 2-0-ás vezetésről 2-2-t játszott a Newcastle Uniteddel, a magyar a hollandok második gólját szerezte. Sir Bobby Robsonra emlékeztek.

A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven 2-2-re végzett az angol első osztályba idén visszajutott Newcastle United otthonában. A hollandok már 2-0-ra vezettek a szünetben, az NU a második félidőben egyenlített.

A PSV második gólját Dzsudzsák Balázs szerezte a 40. percben, úgy 28 méterről, miután a svéd Toivonen már a 11. percben betalált. Az angoloktól Taylor szépített, a 72. percben Best állította be a végeredményt.

Az angol bajnokság két hét múlva kezdődik, a csapatok Sir Bobby Robson halálának egyéves évfordulóján játszottak. A tavaly elhunyt futballtréner edzette a PSV-t és a Newcastle-t is, a hollandokkal több bajnokságot és kupát nyert.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét