Rooney kurvázásával viccel a brit kormányfő

2010.09.09. 12:30
Wayne Rooney az utóbbi napokban a bulvár média célpontja: felesége terhessége alatt kurvázott, kiderült, már David cameron is kicikizte.

Wayne Rooneyról egy konzumlány pakolt ki a napokban a brit bulvárlapoknak, állította, az angol válogatott és a Manchester United sztárja többször is igénybe vette szolgáltatásait felesége, Coleen Rooney terhessége alatt.

Hamar felbukkant még egy, majd még egy nő, így a sztár félrelépése olyannyira közügy lett Angliában, hogy már a brit miniszterelnök, David Cameron is Rooneyval viccelődött a válogatott Svájc elleni Eb-sikere után, egy gálán.

"Jó hírt közölhetek Önökkel: Wayne Rooney betalált, ezúttal mindenki örömére a pályán” - élcelődött David Cameron, utalva ezzel arra, hogy a csatár 11 meccs után lőtt gólt, több mint másfél éve nem volt eredményes az angol csapatban.

Közben a svájci lapok is megtalálták a Manchester United csatárát, még a szerdai Eb-selejtező előtt a svájci Blick című bulvárlap a Bumt sie weg szalagcímmel került ki az utcákra, ami szabad fordításban annyit tesz: Kúrjátok szét őket. Ezzel az angol válogatott több tagjának kétes szerelmi kalandjaira céloztak, az utóbbi időben John Terry és Peter Crouch is lebukott, Ashley Cole-tól meg a napokban vált el felesége.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport