Gerard Piquét ellepte a vér

2010.09.12. 21:44
Drakula-filmekben nincs annyi vér, mint amennyi a Barca-hátvéd fejéből kiömlött, miután a hercules Alicante kapusával összefejelt. Leballagott, kötéssel visszaállt.

A Barcelona kikapott az újonc Hercules Alicantétól, Gerard Piqué a meccs végén csúnyán összetörte magát. A 85. percben a vendégek kapusa, Calatayud és Piqué futott össze, a védő a labda helyett ellenfele állát fejelte telibe. Felszakadt a fejbőre a homlokán, rettentően vérzett, elárasztotta az egész arcát.

A földön ápolták, behozták neki a hordágyat, de nem kellett neki, felállt, és leballagott az alapvonalig, mint ahogy angol futballisták szokták. (Három szezont játszott a Manchester Unitedben Sir Alex Ferguson keze alatt a Barcelona előtt.)

Miután jól bekötözték a fejét - jó nagy turbánt kapott -, még vissza is állt, és lejátszotta az utolsó perceket a 0-2-es meccsen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla