Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Carlos Tevez bátyja tizenhat évet kapott

2010.09.16. 17:13
Juan Alberto Martinez, a Manchester City argentin támadójának féltestvére két éve három társával - köztük Tevez sógorával - kísérelt meg fegyveres rablást, rendőrnek öltözve támadtak meg egy pénzszállító autót.

Tizenhat év börtönbüntetésre ítélték Carlost Tevez, a Manchester City argentin légiósának bátyját, aki három társával együtt két éve próbált meg kirabolni egy pénzszállító autót az argentínai Cordobában. Juan Alberto Martinez mellett Tevez sógora is részt vett a támadásban.

A négy, rendőrnek öltözött, fegyveres férfi egy szerviznél támadt az őrökre, megfenyegették őket, elvették fegyvereiket és a pénzszállító kazettákat, elmenekültek.

A banda egyik tagja három lövést adott le a sofőrre, menekülés közben a rendőrökre is rálőttek. A táskák üresek voltak, a rablás sikertelen volt. Martinezt Fort Apache-ban (ahol Tevez is felnőtt) tartóztatták le.

Tevez bátyja - aki féltestvére a focistának - később alibiként azt mondta, a rablás időpontjában a játékos házában volt, a világbajnokságot is megjárt támadó azóta nem is beszél vele, a Manchester United egykori csatára most sem nyilatkozott.