Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Már a védő is elismeri, ez horror volt

2010.10.06. 07:51
Karl Henry rémisztő belépője nem okozott sérülést, a támadó túlélte a rúgást, a szaltót és a földet érést is, egy órával később nagy gólt rúgott.

Gyilkos becsúszással próbált szerelni a hétvégi Wigan-Wolverhampton PL-meccsen a vendégvédő Karl Henry, de Jordi Gomez megúszta a támadást sérülés nélkül.

Az angol a meccs 11. percében szállt bele ellenfelébe, azonnal pirosat kapott.

"Megnéztem még egyszer, tényleg horror, kiállítást érdemelt - idézte a PA hírügynökség kedden Henryt. - Ha újra dönthetnék, nem csúsznék be. Nagyon gyorsan történt, elhatároztam, hogy rámegyek, és megszerzem a labdát, de mint kiderült, ez rossz ötlet volt."

Gomez a 65. percben bombagólt lőtt szabadrúgásból, a meccset 2-0-ra nyerte csapata.

A hátvédet, aki a helyszínen vitatta a lap jogosságát, és azóta sem kért elnézést áldozatától, három meccsre tiltották el. Bűbánása csak sajátjainak szólt: "Már bocsánatot kértem a menedzsertől és a srácoktól, de elnézést kell kérnem a szurkolóinktól is, különösen azoktól, akik felutaztak Wiganbe. Ha 11-en vagyunk a pályán, biztosan nyertünk volna. Tanulni fogok a hibámból, cserbenhagytam a társaimat."

A 28 éves játékosnak nem ez volt az első kirívó szabálytalansága a szezonban, néhány hete a válogatott Bobby Zamora bokáját törte el. (Szintén látható az első videóban.)

A hétvégén is volt súlyos sérülés Angliában, a ManCity-futballista Nigel De Jong törte el Hatem Ben Arfa lábszárcsontjait. A holland válogatott kapitánya büntetésből kizárta Eb-selejtezős keretéből a tettest.