Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Anglia a pia és a balhé miatt nem nyer

2010.11.27. 10:05
Fabio Capello a franciák elleni barátságos meccs előtt figyelmeztette játékosait, hogy ne bulizzanak annyit, mert az alkohol miatt romlik teljesítményük, és lényegesen rövidebb lesz a pályafutásuk. Akik nem ittak, magánéleti botrányukkal kerültek címlapra az utóbbi években.

Nyilvánosan figyelmeztette az angol válogatott játékosait Fabio Capello, a csapat szövetségi kapitánya, aki szerint egyesek túl sokat buliznak, isznak és nem figyelnek eléggé arra, hogy a magánéletük ne kerüljön a nyilvánosság elé.

Az utóbbi években rendszeres volt a botrány a csapat körül, Gerrard részegen verekedett, Rooney kurvázott, Terry apjáról kiderült, drognepper, legutóbb Barry, Johnson és Hart egy skót egyetemi buliban piált a diákokkal a Newcastle United elleni győzelem után.

Ashley Cole-ról már meleg-orgia miatt is cikkezett az angol bulvársajtó, gyorshajtásért a jogosítványát is elvették. A Girls Aloud lánybanda vezérét, Sheryl Tweedyt egy fodrásszal csalta meg tökrészegen, aki - többek között - emiatt vált el tőle.

Anglia tényleg a pia és a balhé miatt nem nyer?

  • 1286
    Igen
  • 906
    Nem

Két éve Steven Gerrard töltötte rendőrségen az éjszakát, egy liverpooli bárban ünnepelték a Newcastle elleni győzelmet: a középpályás a DJ-vel kötözködött, mert az nem adta le a kedvenc számát. Az áldozatnak eltört az orra, össze kellett varrni a fejét, és a foga is kitört. Gerrardnak bíróság elé kellett állnia, de felmentették.

Peter Crouch, a Tottenham csatára idén nyáron Madridban fizetett 1000 eurót egy algír kurvának, ami azért volt különösen kellemetlen, mert otthon várta terhes menyasszonya. (Az igen szép Abbey Clancy.)

Wayne Rooney szeptemberben került legutóbb kínos helyzetbe, egy örömlány azt állította, hogy a Manchester United csatára hétszer is igénybe vette a szolgáltatásait mikor felesége terhes volt. Hamar bebizonyosodott, igazat mondott, a csatárt kidobták otthonról néhány hétre. (Sir Alex Ferguson edzőnél lakott.)

Egy hónappal ezelőtt Rooney azzal is a címlapokra került, hogy hajnalig tartó manchesteri buli után részegen támolyogva pisilt és hangoskodott az utcán.

Gareth Barryt, Adam Johnsont, Joe Hartot - Shay Givennel együtt - októberben egy skót iskolai buliban filmezték le, a Manchester City játékosai egy golftúra után részegedtek le. Mancini, a csapat edzője Hartot és Johnsont már az eset előtt is kritizálta a piálás miatt.

Az angol válogatott csúnyán leégett a vb-n, a németektől négyet kaptak, legutóbb egy barátságos hazai meccsen verték őket a franciák 2-1-re.

A Montenegró elleni Eb-selejtező előtti hétvégén Hart és Barry Spanyolországba repült, ahol a kapust a bárpulton énekelve filmezték le. A meccs három nap múlva 0-0 lett.