Vince, Artúr
5 °C
11 °C

Forlán: Fáj, hogy nem tudtam segíteni

2010.07.07. 13:18
Az uruguayi sérülten is negyedik vb-gólját szerezte a hollandok ellen, csapata kiesett, a csatárt 84 perc után le kellett cserélni.

Diego Forlán, az uruguay-i válogatott csatára az első félidő 41. percében egyenlített a Hollandia elleni világbajnoki meccs elődöntőjében, de a dél-amerikaiak végül kikaptak, Forlánt nem sokkal a vége előtt le kellett cserélni, mert az első perctől kezdve sérülésével szenvedett.

Uruguay - Hollandia 2-3 összefoglaló

"Tehetetlennek éreztem magam, hogy nem vagyok teljesen rendben, és képtelen vagyok segíteni. Sajnos, a meccs elejétől éreztem a combomat, amely az idő múlásával egyre jobban fájt, és mind inkább zavart a futásban, a vége felé pedig már nem is tudtam folytatni a játékot" - mondta a 84 percet bíró Forlán.

Sérülése nem súlyos, valószínűleg játszhat a bronzmeccsen. "Remélem, szombatra rendbe jövök, és ott lehetek a pályán" - mondta a tavalyi szezonban az Atletico Madriddal Európa Ligát nyert 31 éves játékos.

A bronzmeccset július 10-én rendezik, Uruguay ellenfele Németország vagy Spanyolország lesz, a mérkőzést az Index élőben közvetíti.