Kaká: Utaznak rám a bírók

2010.06.29. 13:41
A brazilok középpályása eddigi három vb-meccsén három sárgát kapott, egyszer jogtalanul kiállították.

A Chile elleni nyolcaddöntőt 3-0-ra nyerte Brazília, az ötszörös világbajnok csapat aranylabdás középpályása szerint meg sem állnak a döntőig.

"Nagyon taktikusan játszunk, Chile ellen is bemutatuk, meccsről meccsre fejlődünk. Így képzeltük el a vb-t, már nem állunk meg a döntőig" - mondta Kaká.

Dunga, a játékosként 1994-ben világbajnok szövetségi kapitány korábban már elmondta, hogy a csapat pontos, modern, szemet gyönyörködtető játékot mutat majd a tornán. "Amit Chile ellen láthattak, az nem most kidolgozott taktika, ez az elmúlt három és fél év kemény munkájának gyümölcse."

Dunga szóvá tette, hogy a második csoportmeccsen két sárgával kiállított, egy meccsre eltiltott Kaká megint sárgát kapott. A játékvezető ítéletét a Real Madrid légiósa is érthetetlennek nevezte.

Kaká sárgalapja Chile ellen

"Teljesen sima szabálytalanság volt, ráadásul az első, amit ezen a meccsen elkövettem. Nem értem, hogy a bírók miért utaznak rám, aggódtam, nehogy még egy lapot kapjak. Akkor ugyanis nem játszhattam volna a negyeddöntőben, pedig mostantól már senki sem hiányozhat."

A brazilok pénteken 16 órától az eddig százszázalékos Hollandiával játszanak a negyeddöntőben.  • Bérelnék
  • Bankszámla