11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Mourinho átszervezi a Real Madridot

2010.07.18. 09:14
A portugál a játékoskeret mellett a klub belső működési rendjét is át akarja alakítani, kanapékat vitetett az edzőközpontba, a csapat közösen étkezik és ritkábban találkozik a szurkolókkal.

Jose Mourinho, a Real Madrid új edzője nem csak az átigazolási piacon van erősen jelen, de a klub működésének átalakítását is megkezdte.

Mourinho mindig is kiemelten kezelte a jó csapatszellem kialakítását, most is ebből az irányból közelít. Nyolc kanapét helyeztetett el a csapat edzőközpontjában, hogy napközben ott pihenhessenek a játékosai.

Ennél nagyobb változás, hogy a csapat reggel és délben közösen étkezik, és a rajongók csak ritkábban, szigorú időbeosztás mellett találkozhatnak a sztárokkal.

08

Florentino Perez klubelnök általában kézi vezérléssel irányítja a Realt, módszere az utóbbi évek eredménytelensége és Mourinho erős személyisége miatt afolytatásban nem tűnik működőképesnek.

A házirend és a játékoskeret átalakítása mellett a portugál edzőzseninek stílusát is el kell fogadtatni Spanyolországban, hiszen Fabio Capello hiába nyert bajnoki címet a klubbal, mégsem maradhatott, mert a csapat nem hozta a vezetőség által elvárt látványos játékot.  • Hírek
  • Bankszámla