Géza
-12 °C
-4 °C

Testőrök menekítették a brazil bűnbakot

2010.07.05. 11:46
Brazília negyeddöntős kiesése miatt Dunga teljes stábjával együtt lemondott, a szurkolók elsősorban Felipe Melón szerettek volna bosszút állni.

A biztonsági személyzet védte meg a repülőtéren a dühös szurkolóktól a brazil válogatott hazatérő játékosait, főként Felipe Melót.

A kiesésért leginkább okolt középpályásnak Ronaldo twiteren azt üzente, „jobban teszi, ha most egy darabig nem Brazíliában nyaral”, de a szurkolók is elsősorban rá mérgesek. Felipe Melo egy oldalsó ajtón, testőrökkel körülvéve hagyta el a repülőteret, de a szurkolók észrevették, futnia kellett a kocsijáig.

000T TRDV784162

Melo Arjen Robbent támadta, szerinte a holland túlreagálta az esetet, de azt nem tagadta, hogy rátaposott a földön fekvő támadóra. A Juventus középpályása „élete legszörnyűbb pillanatának” nevezte a kiállítást, de állítja, egyébként jó tornája volt, ment neki a játék Dél-Afrikában.

Hollandia-Brazília 2−1 összefoglaló

Melo a hollandok elleni negyeddöntőben 1-0-s vezetésnél öngólt fejelt, majd a hollandok fordítása után Arjen Robben letaposásáért piros lapot kapott, emberhátrányban Brazíliának esélye sem volt a fordításra, kiesett a világbajnokságról. A szövetségi kapitány, a sokat támadott Dunga rögtön a meccs után teljes stábjával együtt lemondott, amit már el is fogadott a szövetség.