Khedirát a Real Madrid szeretné

2010.07.11. 16:42

A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon feltűnt játékosok közül legújabban a bronzérmes német együttesben szereplő Sami Khedirát nézte ki magának a Real Madrid - adta közre értesülését internetes oldalán a királyi gárda ügyeiben amúgy rendre jól tájékozott Marca című spanyol sportnapilap.

Az újság úgy tudja, hogy vele szeretné megerősíteni a legutóbbi bajnoki szezonban az FC Barcelona mögött (megint) másodikként végzett fővárosi alakulat középpályáját a portugál José Mourinho, a blancók új vezetőedzője. Állítólag Khedira megszerzése azonban egyelőre csak afféle B terv, merthogy a Real alapvetően az angol válogatott és a Liverpool irányító-középpályás játékmesterét, Steven Gerrardot akarja megkaparintani, s ha ez a törekvése nem vezet eredményre, akkor kerül előtérbe a német futballista. További "beszerzési" gondot jelenthet, hogy Khediráért jelenlegi klubja, a Stuttgart legalább 15 millió eurót kér, míg a Real Madrid ajánlata egyelőre "megállt" 8 milliónál.

Khedira a dél-afrikai vb egyik felfedezettje, s erőteljes játékához az uruguayiak elleni, szombat esti bronzmeccsen eredményesség is társult, hiszen 2-2 után ügyes fejessel megszerezte saját maga válogatottbeli első találatát, amely ráadásul német győzelmet jelentő, és világbajnoki harmadik helyet érő gólnak is bizonyult. További árfelverő tényező lehet, hogy a középpályásért a Real mellett bejelentkezett az angol bajnok Chelsea is.  • Hírek
  • Hírek