Valér
1 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Válságtanács az angol válogatottnál

2010.06.20. 19:42

Válságtanácskozást tartott vasárnap a dél-afrikai világbajnokságon eddig gyengén teljesítő angol válogatott. Az Egyesült Államokkal és Algériával is csak döntetlent játszó csapat játékosai és a szövetségi kapitány, Fabio Capello hosszasan elemezték az eddigi játékot, végignézték az Algéria elleni mérkőzést, és megbeszélték a problémákat.

John Terry, a válogatott korábbi csapatkapitánya annyit elmondott: egyetértés alakult ki, hogy senki nem volt elég tüzes a pályán pénteken, emellett igyekezett cáfolni a brit lapokban megjelent híreket a csapaton belüli problémákról: "A játékosok nevében mondhatom, hogy nincs feszültség. Természetesen csalódottak vagyunk, tudjuk, hogy az Algéria elleni teljesítményünk elfogadhatatlan volt, de mindenki összeszedi magát és a szerdai utolsó csoportmeccsünkön nem lesz probléma. Győzni akarunk, szerencsére van lehetőségünk, hogy kijavítsuk a hibáinkat."

Anglia két pontjával a C csoport harmadik helyén áll, és utolsó csoportmérkőzésén, szerdán győznie kell a továbbjutáshoz.