Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Adél
-3 °C
5 °C

Kolo Touré összeverekedett Adebayorral

2011.01.05. 10:59
A két ManCity-futballista edzésén verekedett, társaik választották szét őket. Már az Arsenalban is utálták egymást.

Összeverekedett a Manchester City keddi edzésén a csapat két játékosa, Kolo Touré és Emanuel Adebayor. Touré odalépett Adebayornak, aki beszólt valamit, ezért társa nekiment, földre vitte, birkózni kezdtek, majd a többiek szétválasztották őket.

A The Sun fotósa épp a helyszínen volt, premier plán fényképezhette az egész bunyót, egész galériányi képe jött össze.

A két exarsenalos már a londoniaknál sem volt jóban, sőt, Touré részben azért távozott, mert a két hangadó nem jött ki egymással. Pechjére Adebayor hamarosan követte Manchesterbe.

Touré az Arsenalnál is többször kritizálta Adebayor hozzáállását, a napokban szintén ez történt, állítólag ez volt az igazi kiváltó ok.

Alig egy hónap alatt ez a második verekedés a csapat tréningjén, korábban Mario Balotelli és Jerome Boateng kapott össze, épp Touré választotta szét őket.

Szerda este az Arsenalhoz megy a ManCity, Touré a balhé ellenére is kezdhet, Adebayor viszont el sem utazott a kerettel. Roberto Mancini vezetőedző a játékos erőnlétével magyarázta döntését, de nyílt titok, hogy nem számol vele, megpróbálja kölcsönadni. A Real Madrid már jelentkezett is, José Mourinho szívesen látná a togóit, aki Mancini érkezése óta keveset játszott, viszont amikor lehetőséget kapott, szinte mindig gólt szerzett.  • Vennék
  • Hírek