Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Adél
-3 °C
5 °C

Tízmillió euróért nem eladó Dzsudzsák

2011.01.29. 16:28
Két nappal az átigazolási szezon befejezése előtt megoldódhat Dzsudzsák Balázs sorsa, igaz még a francia Lille-nek hozzá kell tenni a vételárhoz.

Tízmillió euróért vinné Dzsudzsák Balázst az Eindhoventől a francia bajnokság jelenlegi első helyezettje csapata, a Lille, értesült a francia sportnapilap, a L' Equipe.

A franciáknál is ez a nap híre, mert a Lille tavaly épp csak lecsúszott a Bajnokok Ligájáról, idén viszont nagy esélye van rá, hiszen négy ponttal vezet húsz forduló után a PSG előtt.

A franciák dolgát nehezítheti, hogy a Hollandiában vezető Eindhoven tizennégy milliót szeretne a magyar válogatott támadóért, ráadásul Dzsudzsák havi 200 ezer eurót kér.

Érdekesség, hogy a két csapat februárban pont egymás ellen játszik majd az Európa Ligában.

A PSV szeretne új szerződést ajánlani Dzsudzsáknak, ugyanakkor azt is tudni, a hollandok inkább befektetésnek tekintik a támadót. (Afellayt is most adták el a Barcelonának.)

Dzsudzsákért az ukrán Dinamo Kijev is bejelentkezett korábban, és az olasz Juventus is, de ennyire konkrét ajánlatot egyik klub sem tett. Tavaly a PSG is tízmilliót ajánlott, és mivel az összeg nem emelkedett, a bal lábas középpályás a PSV-nél maradt.

A játékos menedzsere egy hónapja úgy gondolta, a télen válthat Dzsudzsák, de most felgyorsulhatnak az események.  • Vennék
  • Hírek