Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Barbara, Borbála
-6 °C
4 °C

Balotelli: Ronaldót lássam, és megjavulok

2011.03.25. 13:55

A Manchester City kezelhetetlen olasz csatára, Mario Balotelli elárulta, egyetlen dolog változtatna gyökeresen viselkedésén: ha találkozhatna példaképével, a brazil Ronaldóval.

A 20 éves olasz válogatott 24 millió fontért érkezett az Intertől a Manchester Citybe múlt nyáron, de tehetségével együtt balhéit is magával vitte.

Legutóbb a Dinamo Kijev elleni Európa-Liga meccsen kapott már a 36. percben piros lapot, mert lerúgta védőjét, Goran Popovot. A szezonban ez volt a második pirosa, korábban a PL-ben is kiállították, a WBA egyik védőjét rúgta meg durván.

Tudja, hogy elfogadhatatlanul viselkedik, és meg akarja szüntetni dühkitöréseit. Azt mondja, ha beszélhetne a nemrég visszavonult Ronaldóval, az mindent megváltoztatna.

"Ha bemutatjátok nekem Ronaldót, esküszöm, megjavulok. Nem ismerem, de ha a példaképeddel találkozhatsz, az mindenre képessé tesz. Nem tudom, hogy magyarázzam el. Sok jó játékos van, de Ronaldo a legnagyobb, ha egy szót válthatnék vele, az többet érne bárminél“ - nyilatkozta Balotelli.