Pofátlan Totti: panenka és gól a 94.-ben

2011.04.10. 11:00

Az AS Romát ismét a duplázó Totti vezette győzelemre, a 34 éves csatár az 57. percben szerzett vezetést csapatának egy pimasz, panenkás büntetővel.

Az Udinese hazai pályán a 87. percben még egyenlíteni tudott, Di Natale egy eléfejelt labdából lőtte ki az jobb alsó sarkot. Az Udinese már elhitte, hogy ikszelt, a mérkőzés utolsó másodperceiben, a 94. percben nem is koncentráltak rendesen játékosai: alapvonalról visszagurított labdát az üresen érkező Totti az ötösről védhetetlenül a kapuba vágott.

"A legjobb dolgokat a legkritikusabb pillanatokban tudod megcsinálni - nyilatkozta a Sky TV-nek a tizenegyeséről - Meg akartam mutatni az embereknek, hogy még nem fejeztem be, és tudom tartani a tempót".

A Roma csatára szezonbeli 10. és 11. gólját szerezte, míg a Serie A-ban 203 gólnál tart.

Az Udinese a negyedik helyen áll a Serie A-ban 56 ponttal, míg a Roma a hatodik 53 ponttal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás