István, Vajk
19 °C
33 °C

Ritka nagy öngóllal egyenlített a Fradi

2011.05.01. 19:47

A Siófok elleni hazai vereség után a cseh Zdenek Scasny lemondott, és ugyan nem feltétlen Kondás Elemért akarták kinevezni a Debrecen vezetőedzőjének, végül neki szavaztak bizalmat.

A csapat korábbi védője eddig megmutatta, jobban nem is választhattak volna a vezetők, mert három meccsen hét pontot szerzett. Nagyon közel volt ahhoz, hogy a Vasas és az MTK után a Ferencváros ellen is három pontot szerezzen, de egy brutális öngól megfosztotta ettől.

A Loki Coulibaly góljával vezetett, aki, miután lehagyta a védőket, a hosszú sarokba gurított. Hat perccel a vége előtt az addig görcsösen játszó Fradi egyenlített, Balog beadásába Mijadinoski belecsúsztatott.

f

A védő kitekert mozdulattal 14 méterről a bal sarokba fejelt. Csatártól bravúros jelenet lett volna, érthetetlen, hogy miért így fejelt a labdába.

Kondás Elemér viccesen annyit mondott a Sport1-nek, saját emberére nem állíthatott embert.

A Fradi 42 ponttal befogta a harmadik Kaposvárt, de két ponttal kevesebbje van, mint a Paksnak. A Debrecen 41 pontos, még négy forduló van hátra.

Monicomp Liga, 26. forduló

Ferencváros – DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Albert Stadion, 5000 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Mijadinoski (84., öngól),  illetve Coulibaly (56.)
sárga lap: Morales (28.), Balog (35.), Tóth B. (59.), Heinz (79.), illetve Szakály P. (33.), Coulibaly (40.), Bódi (77.), Ramos (77.), Dombi (90.)

Ferencváros:
Haber – Csizmadia, Tutoric, Balog – Junior, Morales (Tóth B., 57.), Maróti (Józsi, 19.), Rósa (Miljkovic, 63.) – Schembri, Heinz, Abdi

Debrecen:
Novakovic - Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Fodor – Bódi (Dombi, 84.), Ramos (Spitzmüller, 78.), Varga J., Szakály P., Yannick (Farkas, 93.) – Coulibaly